www.amisz.ro

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Elérhetőségek

Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet

310084, Arad Str. Episcopiei Nr. 32.

tel. 0040-257-250627

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.facebook.com/amiszonline

 

.................................................................................................................................

Elnökség:

     - Pál Norbert               - elnök                            Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Csillag Adrián           - ügyvezető elnök             Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Horváth Júlia            - gazdasági alelnök        Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Wager Richard         - alelnök                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Pozsár Alex              - alelnök                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Csipkár Noémi         - alelnök                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Rostás Sandra         - alelnök                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Durst Diána             - alelnök                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     - Csíki Tamás             - titkár                            Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

  

......................................................................................................................................

 

 

 

Támogatóink & partnereink: