www.amisz.ro

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Idén is"Kaszoja.Fesztivál?"

E-mail Nyomtatás PDF

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre április 28 – május 1 között  az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet (AMISZ) egyik legnépszerűbb rendezvénye a „Kaszoja.Fesztivál?”, amely hagyományos helyszínen, változatos programmal várja az érdeklödőket, szórakozni vágyókat. A rendezvény mára, Nyugat- Erdély egyik legnagyobb fesztivál jellegű programjává nőtte ki magát, hiszen nemcsak Arad-, hanem a környező megyékből, vagy akár a határon túlról is érkeznek résztvevők. Ezért is próbálunk változatos programmal előállni, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. Így a már jól bevált túrázás, karaoke, focibajnokság mellett, idén készülünk tematikus sátrakkal, ügyességi vetélkedőkkel, és még sok-sok meglepetéssel.

Lesz AMISZ sátor, amely elsősorban információs ügyeletként fog működni, de szeretnénk felhasználni ezt a remek lehetőséget, hogy több száz -reményeink szerint az ezret is meghaladjuk majd-  fiatal lesz jelen, arra hogy adatokat, elérhetőségeket gyűjtsünk össze, letéve az alapokat egy megyei magyar ifjúsági kataszter létrejöttéhez. Ugyanott várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének részt vállalni ifjúsági szervezetünk munkájában, illetve, ha valaki konkrét elképzeléssel, ötlettel rendelkezik ifjúsági létünkkel, tevékenységünkkel kapcsolatban, ott azokat megoszthatja velünk.

Természetesen az esti bulik sem maradnak ki. Már több megyénkbeli zenekar jelezte részvételi szándékát, és tárgyalunk néhány magyarországi együttessel, előadóval is, akik, ha az anyagiakat elő tudjuk teremteni, jelen lesznek, ezzel is emelve rendezvényünk fényét. Ennek érdekében, ezúton is szeretnénk megkérni mindenkit, cégeket, magánszemélyeket egyaránt, olyanokat, akiknek fontos az Arad megyei magyar ifjúság, hogy amennyiben tudják, támogassák rendezvényünket. Ez a nemes gesztus mellett, egy nagyon jó reklámlehetőséget is jelent számukra.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a szervezet elnöksége úgy határozott, a házikó-foglalásnál előnyt élveznek az érvényes AMISZ tagságival rendelkező személyek.A helyfoglalásokat március 21-től kezdödően Bodó Róbertnél (Tel. 0741-015797) kérjük jelezni. A házikó bérlet a rendezvény teljes idejére 60 lej/fő, a sátor bérlet 15 lej/fő.

A „Kaszoja.Fesztivál?” idén is az a hely lesz, amely összeköt bennünket. A redezvénnyel kapcsolatos friss hírek, információk weblapunkon a www.amisz.ro oldalon rendszeresen megjelennek.

 

Támogatóink & partnereink: