www.amisz.ro

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

X Faktor válogatás Erdélyben

E-mail Nyomtatás PDF

A magyarországi RTL Klub és a marosvásárhelyi DEFENDER Productions rendezvényszervező iroda, május 30án délelött10 és délután 16 óra között szervezi a hamarosan újra induló jólismert X Faktor müsor erdélyi meghallgatását. Az esemény színhelye a marosvásárhelyi Perla Szálloda konferencia terme, Dózsa György ú. 155.  

A szervezők várják mindazon énekestehetségek jelentkezését akiknek még nem volt bátorságuk vagy lehetőségük résztvenni a budapesti előválogatáson.

Minden jelentkezőnek 3-4 dallal és hozzá zenei alappal kell rendelkeznie és a meghallgatás elött regisztrálnia kell az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email cimen.

Szervező

A marosvásárhelyi DEFENDER Kulturális Egyesület2003tól szervez kulturális eseményeket, jólismervén a helyi közönség elvárásait. Irodánk szervezi az előző müsor döntőseinek gálaturnéját is Erdélyben, március 1 és május 25 között, 10 városban.

Az esemény bemutatója

A magyarországi RTL Klub televiziócsatorna által szervezett X Faktor verseny hatalmas sikert aratott úgy a magyarországi TV nézők körében, mint a határon túli magyarok köreiben is. 2010 augusztusában indult a műsor, amely már az első egyenes adásától kezdödően több mint 40%át a TV nézőknek lekötötte. A verseny döntőjére 2010 december 19én került sor. A nyertes, Vastag Csaba, aki az elöző műsorokban öcsse, Vastag Tamás ellen is párbajba került, a döntőben a szlovák eredetü Takács Nikolassal mérette meg tehetségét.

További információk:

DEFENDER Kulturális Egyesület

Fülöp G. Imre - manager

Telefon: 0040-744-288570

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web: http://www.defender-productions.net

Módosítás dátuma: 2011. május 12. csütörtök, 11:58  

Támogatóink & partnereink: